fbpx

KONTAKT OSS

468 53 908

0565, Oslo

kontakt@spctrmedia.no

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Hva er vanlig leveringstid for ulike designprosjekter?

Leveringstiden varierer avhengig av prosjektets omfang og kompleksitet. Mindre designprosjekter kan bli fullført på kort tid, vanligvis innen noen få dager. Mer omfattende prosjekter, som nettsidebygging eller større markedsføringskampanjer, kan ta flere uker avhengig av prosjektdetaljene. Vi jobber alltid raskt og effektivt for å levere resultatene innen avtalt tidsramme og samtidig opprettholde kvaliteten på arbeidet.

Hva gjør dere for å sikre at jeg er fornøyd med det endelige designet eller nettsiden?

Vi legger stor vekt på kundetilfredshet, og derfor inkluderer vi deg aktivt gjennom hele designprosessen. Vi samler inn dine tilbakemeldinger og revisjoner, og vi jobber sammen for å justere designet eller nettsiden i tråd med dine preferanser og ønsker. Ditt endelige godkjennelse er nøkkelen før vi går videre til produksjon eller lansering, slik at du kan være trygg på at resultatet er i tråd med din visjon.

Hva slags støtte tilbyr dere etter at design- eller markedsføringsprosjektet er fullført?

Vi legger stor vekt på å opprettholde et langsiktig samarbeid med våre kunder. Etter at prosjektet er fullført, tilbyr vi fortsatt støtte og oppfølging etter behov. Vi er tilgjengelige for eventuelle spørsmål, tilpasninger eller oppdateringer som du trenger i fremtiden. Ditt suksess er også vår suksess, og vi er her for å hjelpe deg på veien.

Hvordan tar dere hensyn til SEO (søkemotoroptimalisering) når dere bygger nettsider?

Vi har god erfaring innen søkemotoroptimalisering, og vi integrerer beste praksis for SEO i hvert trinn av nettsidebyggingsprosessen. Dette inkluderer optimalisering av nettsidestruktur, bruk av relevante søkeord, optimalisering av bilder, opprettelse av SEO-vennlige URL-er og mye mer. Vår målsetning er å bygge nettsider som ikke bare ser flotte ut, men også oppnår synlighet i søkemotorer og hjelper deg med å nå din målgruppe.

Hvordan involverer dere meg i prosessen og samler inn tilbakemelding?

Ditt engasjement er viktig for oss. Vi inkluderer deg aktivt i hvert trinn av designprosessen, fra konsept til ferdig produkt. Vi presenterer designkonseptene for deg og oppfordrer til tilbakemeldinger. Eventuelle revisjoner eller endringer basert på dine tilbakemeldinger blir implementert for å sikre at resultatet er nøyaktig slik du ønsker det.

Hvordan tilpasser dere designarbeidet for å matche min merkevareidentitet?

Vi tar grundig hensyn til din merkevareidentitet i hvert designarbeid vi utfører. Vi studerer din nåværende merkevarestil, farger, verdier og tone for å sikre at designene våre er en naturlig forlengelse av din merkevare. Dette bidrar til å skape en enhetlig og konsistent visuell identitet som vil hjelpe deg med å bygge gjenkjennelse og tillit hos målgruppen din.