fbpx

SPCTR MEDIA presenterer

Leveranse for Mjøs-Produkter 

Tjenester levert:

Nettside

Mjøs-Produkter hadde et klart mål: en ny hjemmeside som tydelig og brukervennlig formidler deres virksomhet. Med vekt på profesjonelt design og nøye utvalgte bilder har vi nå lansert den ferdige nettsiden.

Nettsiden er også responsiv og optimalisert for alle enheter. Vi har skapt en digital plattform som gir en sømløs brukeropplevelse uansett hvilken enhet besøkende velger å bruke.

Google ADS

Vi er stolte over vårt pågående samarbeide med Mjøs-Produkter for å styrke deres tilstedeværelse gjennom Google-annonsering. Den pågående kampanjen har allerede vist seg å være svært vellykket, med gode resultater og klikkonverteringer som peker i riktig retning.

Fokus i kampanjen ligger på søkeordskampanjer, der vi målrettet retter oss mot bransjerelaterte søkeord. Det positive med en slik kampanje er at de vi når med søkeordene ofte er potensielle kjøpere, allerede i kjøpsmodus. Vi ser frem til å fortsette suksessen med Mjøs-Produkter gjennom målrettet og effektiv Google-annonsering.

Innholdsproduksjon m/drone

Innholds-produksjon m/drone

Akkurat nå er vi aktivt involvert i å hjelpe Mjøs-Produkter med innholdsproduksjonen. Vi støtter tekstproduksjon for organisk posting og Google-annonser, filmproduksjon fra bakken og luften med drone, samt presis filmredigering. Vi er her for å gi Mjøs-Produkter en helhetlig og engasjerende tilstedeværelse gjennom vårt spekter av innholdsproduksjons-tjenester.

Ønsker du hjelp med nettside, markedsføring eller innholdsproduksjon?

Ta kontakt, så finner vi en løsning sammen!