fbpx

Velkommen til SPCTR PLATTFORM

Bli med på en ny æra av digital effektivitet med SPCTR PLATTFORM. Vi i SPCTR MEDIA er stolte av å presentere vår innovative løsning som tar din bedrifts digitale drift til neste nivå. Med SPCTR PLATTFORM kan du automatisere viktige aspekter av din online tilstedeværelse, frigjøre tid og skape en enestående kundeopplevelse.

Forbedre kommunikasjon

Digital vekst

Samlet sted for samtaler

Samle alle dine samtaler på et sted

Automatiseringer

Automatiser store deler av dine digitale gjøremål

Chat-vindu Widget

La kunden enkelt komme i kontakt med deg!

SPCTR MEDIA presenterer

Samlet sted for kommunikasjon

SPCTR PLATTFORM presenterer “Samlet Sted for kommunikasjon”. Denne tjenesten gir deg muligheten til å samle alle dine viktige kommunikasjonskanaler på én enkelt plattform.

Meta, e-post, sms og chat-widget

Uansett om det er samtaler, SMS, e-post, Facebook, Instagram eller chat-widget, er alt tilgjengelig på ett sted, slik at du kan holde oversikt over kommunikasjon, uten behov for å bytte mellom ulike apper.

SPCTR MEDIA presenterer

Automatiseringer

Velkommen til vår Automatiseringer-seksjon, der vi gir deg nøkkelen til å optimalisere din digitale drift med presisjon og letthet. Automatiseringer handler om å sette dine digitale prosesser på autopilot, slik at du kan frigjøre tid og ressurser til å fokusere på det som virkelig betyr noe – din virksomhets vekst.

Utforsk våre tre eksempler på automatiseringsfunksjoner nedenfor, og oppdag hvordan de kan hjelpe deg å skape en mer sømløs og effektiv digital opplevelse.

Mulighetene er mange. Med plattformen kan du opprette personlige automatiseringer som passer til dine unike behov. Vi er her for å hjelpe deg med å sette opp de automatiseringene som gir mest verdi til din virksomhet!

Automatiserte svar – rask respons, uten anstrengelse

Midt i en hektisk hverdag går du glipp av en viktig telefonsamtale.  Likevel trenger du ikke fortvile – “automatiserte svar” har deg dekket!

Hvordan virker det? Hvis du ikke kan svare på en innkommende samtale, tar SPCTR PLATTFORM over og sender en profesjonell melding til vedkommende som ringer. Dette gir dem umiddelbar trygghet om at du vil følge opp så snart du er tilgjengelig.

Vi forstår at hver samtale er verdifull. Derfor har vi skapt “automatiserte svar” for å sikre at ingen anrop går ubesvart hen. Dette er din måte å vise hensyn og profesjonalitet på, selv når du er opptatt med andre oppgaver.

Mail med oppfordring til anmeldelse – bygg tillit gjennom tilbakemelding

Vi vet at tilbakemeldinger er gull verdt for enhver virksomhet. Derfor har vi introdusert vår automatiske mail med review-funksjon. Etter utført oppdrag, sender plattformen automatisk en vennlig e-post til klienten din og ber om deres verdifulle tilbakemelding.

Hvordan virker det? Etter at utført tjeneste, aktiverer plattformen en automatisert prosess. Klienten mottar en e-post som oppfordrer dem til å dele deres erfaring. Dette bidrar til å styrke tilliten, samtidig som det også gir deg  verdifull innsikt i hva du gjør bra, samt områder som kan forbedres.

Automatiserte avtalepåminnelser – smidige møter uten stress

Med våre automatiserte booking- og avtalepåminnelser gir du dine kunder en enklere vei til å holde oversikt over møter og avtaler. Uansett bransje hjelper denne funksjonen deg med å unngå misforståelser og sikre at avtalene gjennomføres sømløst.

Hvordan virker det? Når en avtale er booket, sender vår plattform automatisk påminnelser til din klient. To uker, en uke, to dager eller en dag før møtets dato? Det velger du helt selv. Plattformen tar seg av påminnelsene, så du kan fokusere på å skape verdifulle øyeblikk med dine kunder!

SPCTR MEDIA presenterer

Chat-vindu Widget

Møt vår avanserte chat-widget, din direkte linje til besøkende og kunder på nettstedet ditt. Denne funksjonen gir kunden en lettvin mulighet til å opprette kontakt, uansett hvor de befinner seg på din nettside.

Ved å integrere vår chat-widget på nettstedet ditt, kan besøkende enkelt stille spørsmål, be om hjelp eller gi tilbakemeldinger, og du kan svare umiddelbart, gjennom den kommunikasjonskanalen du ønsker! Dette gir deg en enestående mulighet til å skape øyeblikkelig kontakt, bygge relasjoner og løse potensielle problemer i sanntid.

Alltid tilgjengelig

Enten du driver en nettbutikk, en servicevirksomhet eller en profesjonell tjeneste, gir vår chat-widget deg fordelen av å være tilgjengelig på en helt ny måte. Sørg for at dine besøkende føler seg ivaretatt og verdifulle ved å tilby dem en enkel og rask måte å kommunisere med deg på.

SPCTR plattform

Vi venter på deg!

Ikke vent lenger – ta det første skrittet mot din digitale fremtid i dag. Kontakt oss nå og la oss sammen avansere mot en mer effektiv, engasjerende og lønnsom virksomhet. Det verste som kan skje er at du lærer noe nytt!